Stelleverandører

Selvom firmaet har fået navnet Kristian Olsen for nyligt, må man ikke lade sig bedrage; de har mere end 20års erfaring i brille branchen. Kristian Olsen sætter stolthed i at drage inspiration fra fortiden, og give gamle designs nyt liv.

Hook LDN er inspireret og designet i London. De er Britisk og specialisere sig i at lave stel, der er inspireret af deres passion til musik og mode. Mange af deres stel har smarte farver og spændende former.

Dutz designer deres egne stel, og kontrollerer hele processen selv. Det resulterer i stel i høj kvalitet, som er komfortable og ser godt ud på hvilket som helst ansigt.

Jisco har deres hovedkontor i Barcelona, og drager inspiration fra middelhavsområdet. Med fokus på unikt design og øje for detaljer står Jisco sig som noget helt særligt.

Ricardo Nordica tilbyder de briller du elsker at have på. De sparer ikke på kvalitet, følelse, eller design. Deres passionerede engagement gennemsyrer alt hvad de laver.

Scandinavian frames er et svensk brand, og en af de største leverandører af brillestel i Skandinavien. De går meget op i at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet, og de leverer en bred vifte at forskellige brillestel både i klassisk og moderne stil.

Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top