Vi anbefaler du skifter til en anden browser eks. Chrome, Edge, Safari eller Firefox
hero image

Kontaktlinser

med fokus på dine øjne

Hos DinOptik

Kontaktlinser

Langt de fleste personer, som bruger kontaktlinser er glade for deres valg. Efter lidt indledende øvelse, er de er nemme at bruge og med de rigtige linser, vil du hurtigt glemme, de overhovedet er der. DinOptiks kontaktlinser medfølgende service og rådgivning samt gør dig i stand til at træffe dine kontaktlinsevalg på et velinformeret grundlag.

Vores pris

Du betaler 300 kr. for at få lavet “Kontaktlinsetilpasning”/”Kontaktlinser for første gang”. Det er den eneste gang du skal betale for en kontaktlinse tid hvis du efterfølgende får dine linser fra os.


Vi anbefaler halvårlig kontrol, men du skal som minimum komme til kontrol en gang om året. Det er for at sikre at styrken stadig passer, men endnu vigtigere for at sikre at dine øjne stadig er sunde og raske, så du forsvarligt kan blive ved med at bruge linser.


Dit syn er vores metier. Det er vigtigt, at du kun bruger kontaktlinser af høj kvalitet, da linser af lav kvalitet kan gøre skade på dine øjne. Derfor forhandler DinOptik ikke lavpriskontaktlinser, hvis kvalitet vi ikke ville kunne stå inde for.


Har du købt dine kontaktlinser hos en anden leverandør, udfører vi gerne linse- og øjenkontrol på dig til en pris på 500 kr.

hero image

Hos dinoptik kan du få

Kontaktlinser på abonnement


Fuldtids abonnement:
 Til dig der vil bruge kontaktlinser de fleste dage.Deltids abonnement: 
Til dig der kun vil bruge linser nogle dage, til sport, eller ved særlige lejligheder.

hero image

Kontaktlinser

Prøv dem først

Ønsker du at prøve kontaktlinser, før du køber, tilbyder DinOptik dig gerne en synstest med kontaktlinsetilpasning. Optikeren vil her undersøge dine øjne og klarlægge hvilken styrke kontaktlinserne behøver i dit tilfælde.

Du fortæller så optikeren hvor ofte og i hvilke tilfælde, du vil bruge dem, og den optimale kontaktlinseløsning skræddersys så til dig. I løbet af prøveperioden skal du til kontrol, hvor det sikres, at styrken blev korrekt fastlagt og, at de sidder ordentligt og behageligt. Er du efter prøveperioden tilfreds med linserne, kan du vælge at lade abonnementet træde i kraft.

Let i en travl og aktiv hverdag

Kontaktlinser kan ofte være en mere fleksibel løsning end briller. Nogle personer foretrækker kun at bruge kontaktlinser, andre vil gerne veksle mellem linser og briller. Husk dog at du bør holde pause for linserne i mindst 24-timer i træk hver uge. Uanset hvad dine præferencer, kan DinOptik uden tvivl hjælpe dig med at finde en god løsning.

Vores autoriserede optikere er specialiserede i at rådgive om kontaktlinser og kan fortælle dig præcis hvad, der passer dig og dine omstændigheder bedst. 


Smid altid de brugte linser i skraldespanden. Hvis de kommer i vasken eller toilettet ender de i havet, hvor fiskene spiser dem. Og fisk har ikke godt af linsesuppe 🙂

Sådan foregår det

Tilpasning & kontrol af kontaktlinser

Hos DinOptik udføre vi både kontaktlinse tilpasning og kontaktlinsekontrol. En tilpasning er for de mennesker der skal have kontaktlinser for første gang hos os. Så selvom du har linser i forvejen, fra en anden leverandør så vælg "kontaktlinser for første gang"


Kontaktlinsekontrol er for dem der allerede har kontaktlinser hos os. Læs mere om hvad de to services indebærer og hvad du kan forvente lige her.

hero image

For første gang

Kontaktlinse tilpasning

  1. Du betaler 300 kr.  
  2. Vi laver synsprøve og finder dine styrker.
  3. Vi kigger på dine øjne i spaltelampen for at tjekke deres tilstand og evt. eksisterende skader.
  4. Vi foreslår linser du skal prøve (ofte skal de bestilles hjem taget typisk 2-3 hverdage)
  5. Hvis du ikke har haft linser før, bliver du instrueret i at sætte dem i og tage dem ud, med nogle linser vi har i butikken. 
  6. Du henter “prøvelinser” hos os og vi booker tid for kontaktlinsekontrol.
  7. Du kommer til kontaktlinsekontrol, med linserne på, og vi vurderer om styrken skal justeres, om der skal prøves nogle andre linser, eller om de er godkendt.
  8. Du betaler for de første 6 måneders linser som du får tilsendt din adresse hurtigst muligt.
  9. Du betaler din månedspris hver måned indtil der er gået 6 måneder, hvorefter du får næste sending.

Dette er den billigste løsning pga. lavere fragtomkostninger. HUSK at informere os hvis du skifter adresse!

Kontaktlinsekontrol

Når du har linser hos os i forvejen er kontrollen gratis. Man skal til kontrol minimum en gang årligt (hver 6. måned ved døgnlinser), men vi anbefaler halvårligt. Vi tjekker dine nuværende linser med hensyn til styrke og tilstanden af dine øjne. Du skal have linser på, og helst have haft dem i nogle timer forinden.

Der findes utrolig mange forskellige kontaktlinser og det er umuligt på forhånd at sige hvilke kontaktlinser du skal bruge, men typisk koster gode linser omkring 300-400 kr. pr. md. kvaliteten er nemlig vigtig for ikke at skade dine øjne. 

Kontaktlinser til ethvert behov

Kontaktlinsepriserne varierer meget alt afhængig af bygningsfejl, bæretid, komfort, og andre specielle egenskaber, så ring eller skriv til os – eller besøg os i butikken til en helt uforpligtende samtale – for at høre nærmere om præcist hvad, DinOptik kan tilbyde dig.

Vi forhandler kontaktlinser i mange forskellige designs og materialer, så hvad enten du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl, eller om du evt. har brug for flere styrker, kan dine behov tilpasses den helt rigtige kontaktlinseløsning.

Vi anbefaler at man har pause fra linserne, minimum 24 timer sammenhængende, hver uge. Det er vigtigt at give øjnene en pause. Er du syg bør du IKKE bruge linser.

Book en synstest og lad os finde den linse, der passer nøjagtigt til dig. 

Hvilke kontaktlinser er der?

Øje clipart
1-dags linser

1-dags linser sættes i om morgenen og tages ud om aftenen og herefter kasseret.

Øje clipart
14-dages linser

14-dages linser bruges, som navnet antyder, i 14 dage, men de skal ud inden man ligger sig til at sove. De skal rengøres om aftenen og puttes i væske natten over.

Øje clipart
Månedslinser

Månedslinser er som 14-dags linser de kan bare holde længere.

Øje clipart
Døgnlinser

Døgnlinser kan man også sove med. Men man skal stadigvæk give øjnene en ugentlig pause. De kan enten holde i 14 eller 30 dage. Ved døgnlinser SKAL man til kontrol miniumum halvårligt pga. højere risiko for skader og infektioner.