Vi anbefaler du skifter til en anden browser eks. Chrome, Edge, Safari eller Firefox
hero image

Om DinOptik

Hos os får du mere brille for pengene

God kvalitet

Vi går aldrig ned på kvaliteten hos DinOptik.

God service

En af vores kerneværdier er, at yde god service.

Gode priser

Du sparer typisk 30-40% i forhold til markedspris.

Hvem er DinOptik og hvad står vi for

Om os

I hjertet af Aalborg ligger vores lille 100% dansk ejet virksomhed, der leverer høj kvalitet og smart design til gode priser.  Med vores diskrete facade og varme atmosfære indbyder vores butik, forbipasserende til at træde ind i en verden af skarpe syn og personlig stil. 


Dan Nielsen som er ejer af DinOptik har en klar vision om at skabe et sted, hvor kunder ikke blot kan finde et væld af stilfulde briller, men samtidig også få en personlig og kyndig service, som kun en lokal forretning kan tilbyde. 

Når du træder ind i DinOptik, mødes du af et nøje udvalgt sortiment af briller fra både danske og internationale designere. Fra klassiske stel i tidløst design til moderne og eksperimenterende briller, er der noget for enhver smag og personlighed. 


Vi tilbyder samtidig en unik mulighed for, at du kan designe din helt egen brille. Vores dedikerede team står altid klar til at guide dig igennem valget af den perfekte brille, der ikke blot passer til dit ansigt, men også til din livsstil og personlige stil.

 

For os er DinOptik ikke bare en butik - det er et sted, hvor du skal føle dig velkommen og godt taget imod, hver gang du træder ind ad døren. I en verden af massiv detailhandel, er DinOptik en oase af personlig service, ekspertise og dansk hygge. Med vores dedikation til vores kunder og øje for detaljerne er vi et trygt valg for alle, der søger den perfekte brilleoplevelse.

 

Vi har sparet på omkostningerne fx smart markedsføring og dyr husleje, så du undgår at betale for meget.
Det påvirker hverken kvalitet eller design af din brille. Hos os får du blot mere kvalitetsbrille for dine penge!

 

Vores butik er placeret lige ved siden af Tyren på Vesterbro i Aalborg så kom ned og få taget en gratis synsprøve og sundhedstest af dine øjne.

Vi sparer penge så du kan spare penge

Træt af høje priser på designerbriller?

Det skal du ikke været hos os. Vi kan tilbyde dig designerbriller til en overkommelig pris.