Solbrille – For dine øjnes skyld

Beskyt dine øjne mod skadelige UV-stråler

Solbriller er behagelige når solen er skarp. Det giver en god komfort, så man ikke føler man skal knibe øjnene sammen. 

Vidste du, at de også beskytter dine øjne mod solens skadelige UV-stråler? Hvis de altså har et ordentligt filter. Ikke alle solbriller er skabt lige. Hvis du putter noget mørkt foran øjnene, bliver dine pupiller større, så der kommer mere lys ind. Hvis solbrillerne så ikke har et godt filter får du mere UV-lys ind på nethinden. Så, skader de mere end de gavner.

Ultraviolet stråling fra solen kan skade dine øjne ved at fremprovokere eksempelvis grå stær, AMD og årehindebetændelse.  Det er ikke nok at du bruger kasket osv. da omgivelserne kan reflektere op til 80% af UV-strålerne.

Previous slide
Next slide

Vælg din unikke solbrille – let og enkelt

Hos DinOptik har vi gjort det let, du kan nemlig designe din egen solbrille, så den bliver unik og lige som du gerne vil have den. Der er mange muligheder og vi guider dig selvfølgelig hele vejen.

 

En solbrille koster kun 25,-/md. i 24mdr. eller 600,- mere i forhold til din normale brille. Uden styrke koster den 62,5,-/md. i 24 mdr. eller 1.500,- kontant. Prøv vores Prisberegner her.

Vælg din farve

Du vælger den farve, du bedst kan lide i dine glas. 

Du skal være opmærksom på, om du synes farven passer til selve stellet. Men vigtigere er hvordan du ser igennem dem. Forskellige farver i glassene har også indflydelse på, hvordan du ser omverdenen i forskellige situationer.

Eksempler:  

  • Brune glas giver varme farver
  • Grå glas virker mørkere og giver mere reelle farver end brune
  • Grønne glas gengiver farverne bedst, så farverne igennem glassene ligner de reelle farver

NuPolar solbriller frasorterer generende genskær

NuPolar solbrilleglas er fantastiske til at hjælpe dine øjne. Det er et specielt filter der ligges i dine glas. Har du hørt om polaroid? NuPolar er polariserede glas i bedste klasse. Du får faktisk en unik verificeringskode, så du kan se at det er den ægte vare.

NuPolar beskytter i forhold til lys, der reflekteres i vandrette flader og de hjælper mod genskin fra vand og sne eller solen i en våd vejbane.  De gør, at du stadig kan se skarpt, når du kører igennem en tunnel fordi de ikke føles så mørke.

Kom ind i butikken og få en demo.

Gradueret eller fuld farve?

Du kan både få et fuldt farvet glas eller et gradueret glas. I det graduerede er glassene mørke i toppen og bliver gradvist lysere mod bunden. Det kaldes også café glas fordi det gør det lettere at læse menuen, når man sidder udendørs på café eller restaurant. Til gengæld beskytter og skærmer de ikke helt lige så godt imod lys der reflekteres nede fra.

Scroll to Top