Sikkerhedsbrille med styrke – Pas godt på dine øjne

Previous slide
Next slide

Sikkerhedsbrille

Sikkerhedsbrille, beskyttelsesbrille eller arbejdsbrille, der er mange navne og de kan bruges til mange forskellige formål. De beskytter dine øjne, så du ikke får skader. Det er nemlig desværre meget vanskeligt at reparere på dine øjne, når skaden først er sket. Der er forskel på hvor tæt de slutter til og dermed hvor godt de beskytter, så kom ind til DinOptik så vi kan vejlede dig til den rette model.

Beskyttelsesbrille

Sørger for, at du ikke bliver ramt i øjnene og glassene er hærdede, så de ikke går i stykker, når arbejdet er i fuld gang. Kom ind og lad os få en snak om, hvilke udfordringer du har på din arbejdsplads eller i dit hobbyrum.

Filterbrille

Forskellige erhverv har forskellige krav. Hvis du svejser eller er glaspuster, så har du behov for et filter, der sørger for, at du ikke får skadelige stråler i øjnene. Manglende filter kan give f.eks. svejserøjne, der er meget smertefuldt og kan skade øjnene permanent.

Se verden skarpt

Hos DinOptik, gør vi alt for at du få den bedste oplevelse. Vi har kun autoriserede optikere, som kan finde den bedste løsning til dine øjne. Vores salgspersonale er meget engagerede og servicen er i top. Vi hjælper dig gerne på vej, når du skal vælge et nyt stel som passer til din arbejdsopgave.

Vi giver dig altid de bedste glas til dine øjne, så du kommer til at se rigtigt skarpt! Hos DinOptik bruger vi “Digital Ray Path” flerstyrke glas, hvor din styrke er slebet både på forsiden, og på bagsiden af glasset.  Dette giver dig færre sløringer og bredere synsfelt, uden at det koster mere.

Alt er inkluderet i den faste lave pris på brillerne. Du får tynde og lette glas, som har en super antirefleks og hærdning. Hærdningen gør, at glassene er modstandsdygtige overfor ridser. Glassene er desuden antistatiske, smuds- og vandafvisende.

Læs mere om vores glaskvalitet her

Scroll to Top