Vi anbefaler du skifter til en anden browser eks. Chrome, Edge, Safari eller Firefox
hero image

Solbriller

Hvilken slags solbriller er bedst?

Der er forskellige slags solbriller. Hvilken type der bedst for dig kommer an på hvordan du bruger den.

Solbrilleglas

Almindelig helfarvning

En almindelig solbrille med ensfarvede glas. Bruges primært i sol vejr

NuPolar

Den bedste mulighed for langt de fleste. I sin helhed en almindelig solbrille med et specielt polariseret filter. Det gør at solbrillen kan bruges i langt de fleste situationer og vejr.

Filteret fjerner refleksioner fra vandrette overflader, som f.eks. våde veje, sne og vand.

De kan også bedre bruges i overskyet vejr og inde i butikker.

Farveskift

Brille og solbrille i én. Fungerer som en almindelig brille når du opholder dig indendørs, og bliver mørk når den bliver udsat for UV-lys. Smart hvis man ikke gider at huske på at få solbrillen med.

Til gengæld kan du ikke bestemme hvornår, eller hvor meget den skifter. Nogle bilruder har UV-filter, hvilket betyder at brillen ikke skifter til solbrille i bilen.

Der er desuden altid en lille restfarve.

Gradueret glas

Også kaldet caféglas, fordi de er mest praktiske når du sidder udenfor på café. Glasset er mørkest foroven, og lyse forneden, hvilket gør det lettere at læse et menukort. De ser også rigtig godt ud.

Men det at glasset er lysere forneden, gør at de ikke beskytter lige så godt som helfarvet glas. De er heller ikke så gode i vådt vejr, eller ved stranden.

Specialfarvede glas

Du kan også få glas med en speciel farve som f.eks pink eller blå, til en "modebrille", eller med f.eks. gule glas for at fremme kontrasten.

Solbriller med og uden styrke

Vi har solbriller i butikken uden styrke i forskellige prisklasser, men vi kan lave alle vores almindelige stel kan blive til solbriller med styrke.


Leveret direkte til døren

Køb din brille online

Det er desværre ikke muligt at lave delbetaling online. Du kan derfor med fordel købe din nye brille lige her, eller møde os til en gratis synstest i butikken.