Kvalitetsglas – Gør en stor forskel

Kvalitetsglas

Sørg altid for den optimale kvalitet i dine glas. Det gør en stor forskel, at du bedre kan se igennem glassene uden snavs og ridser. Vi sørger for, at de er så modstandsdygtige som muligt.

Se forskellen – Skidt og snavs

Vi kommer ikke udenom at briller skal pudses, nogle gange flere gange om dagen, og så betyder det altså meget hvilken overflade glassene har. Den brune brille har glas med vores bedste overflade, og den pink har en lavpris overflade. Tussen simulerer fedt og snavs, så du kan se forskellen på, hvor let det klæber sig til glassene.

Mærk forskellen – Rengøring

Her kan du se hvor let det er at gøre den brune brille ren, i forhold til den pink. Man kan tydeligt se at det er meget hurtigere og lettere at rengøre den brune, men tro os når vi siger at man kan også mærke at kluden glider lettere over glassene. 

Glassene er af høj kvalitet

Kvalitet er mange ting indenfor brilleglas og vi har de bedste indenfor alle dine behov. Vi sørger for at dine briller monteres med glas af høj kvalitet.

Der findes forskellige glastyper, tykkelser og filtre som du kan vælge til eller fra. Vi monterer altid med de bredeste læsefelter i flerstyrkebrillerne. Vi følger altid med den seneste teknologi, så f.eks. er flerstyrkeglassene (Digital Ray Path teknologi) af den nyeste og bredeste af slagsen. Vi klæder dig på til, at du kan tage stilling til enkeltstyrke eller flerstyrke.

OVERFLADERNE er af høj kvalitet

  • Super antirefleks
  • Antistatisk – så de ikke suger støv til sig
  • Anti-rids – Mineralsk partikellag – ekstra modstandsdygtig overfor ridser
  • Anti-smuds – meget glat overflade, der er nemme at pudse og regn preller bedre af
  • UV-beskyttelse – Imod solens skadelige stråler (E-SPF 25). Kan ikke erstatte solbriller
  • Superkontrast

Specielle filtre:

  • Drive – Reducerer modkørendes generende lys med op til 85%
  • Blå filter – beskytter mod computeren og andre skærmes blå lys
  • NuPolar – polariseret filter i solbriller, der fjerner lysrefleksioner og giver skarpere syn.

For din og vores skyld

Kun fordi vi tænker rigtig meget på vores omkostninger, kan vi sælge kvalitetsbriller til så lav en pris … I sidste ende er der jo kun kunderne, til at betale for omkostningerne.

Vi sparer mange penge på markedsføring og vil hellere give nogle penge tilbage til vores gode kunder, der er søde at anbefale os til dem de holder af.

Hvis du er kunde hos os, har du mulighed for at give et gavekort på 200 kr. til dem du holder af. Køber de briller hos os, får du selv 200 kr. til køb af din næste brille som tak for din hjælp. Du skal bare udfylde ambassadørkortet med navn og email.

Gælder for nye kunder til køb af briller. Kan ikke kombineres med andre gavekort.

Scroll to Top