Kontaktlinser – Hvorfor skal du også bruge briller?

Tidligere
Næste

Kontaktlinser med fokus på dine øjne

Langt de fleste personer, som bruger kontaktlinser er glade for deres valg. Efter lidt indledende øvelse, er de er nemme at bruge og med de rigtige linser, vil du hurtigt glemme, de overhovedet er sat i. DinOptiks kontaktlinser og medfølgende service og rådgivning gør dig i stand til at træffe dine kontaktlinsevalg på et velinformeret grundlag.

Fuldtids abonnement: Få linser let og enkelt direkte til din dør. Til dig der normalt vil bruge kontaktlinser.

3 mdr. pakke: Køb pakning til 3 mdr. som måske holder 6-9 mdr. for dig, der bruger linser et par gange om ugen eks. til sport.

 Let i en travl og aktiv hverdag

Kontaktlinser kan ofte være en mere fleksibel løsning end briller. Nogle personer foretrækker kun at bruge kontaktlinser, andre vil gerne veksle mellem linser og briller, og nogle ønsker kun at bruge kontaktlinser til særlige begivenheder eller dyrkning af sport. Uanset hvad dine præferencer, kan DinOptik uden tvivl hjælpe dig med at finde en god løsning. Vores autoriserede optikere er specialiserede i at rådgive om kontaktlinser og kan fortælle dig præcis hvad, der passer dig og dine omstændigheder bedst. 

Du skal sørge for, at bruge din brille mindst en gang om ugen.

Kontaktlinser til ethvert behov

Kontaktlinsepriserne varierer meget alt afhængig af bygningsfejl, bæretid, komfort, farve og andre specielle egenskaber, så ring eller skriv til os – eller besøg os i butikken til en helt uforpligtende samtale – for at høre nærmere om præcist hvad, DinOptik kan tilbyde dig. Vi forhandler kontaktlinser i mange forskellige designs og materialer, så hvad enten du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl, eller om du evt. har brug for flere styrker, kan dine behov tilpasses den helt rigtige kontaktlinseløsning.

Prøv kontaktlinser

Ønsker du at prøve kontaktlinser, før du køber, tilbyder DinOptik dig gerne en synstest. Optikeren vil her undersøge dine øjne og klarlægge hvilken styrke kontaktlinserne behøver i dit tilfælde. Du fortæller så optikeren hvor ofte og i hvilke tilfælde, du vil bruge dem, og den optimale kontaktlinseløsning skræddersys så til dig. I løbet af prøveperioden skal du til kontrol, hvor det sikres, at styrken blev korrekt fastlagt og, at de sidder ordentligt og behageligt. Er du efter prøveperioden tilfreds med linserne, kan du vælge at lade abonnementet træde i kraft.

Dit syn er vores metier. Det er vigtigt, at du kun bruger kontaktlinser af høj kvalitet, da linser af lav kvalitet kan gøre skade på dine øjne. Derfor forhandler DinOptik ikke lavpriskontaktlinser, hvis kvalitet vi ikke ville kunne stå inde for.

Når du køber linser hos, får du gratis løbende kontrol med i købet. Skulle det blive nødvendigt med ekstra kontrol, foretager vi også det uden ekstraomkostninger for dig.

Har du købt dine kontaktlinser hos en anden leverandør, udfører vi gerne linse- og øjenkontrol på dig til en pris på 500 kr.

Smid altid de brugte linser i skraldespanden. I vasken eller toilettet ender de i havet, hvor fiskene spiser dem. Og fisk har ikke godt af linsesuppe 🙂

Book en synsprøve og lad os finde den linse, der passer nøjagtigt til dig. Står du derimod og mangler nye briller finder du dem i menuen herover.

Scroll til toppen