Loading...
Undgå at betale for meget
Vi har sparet på alle omkostninger der ikke påvirker kvalitet og design af din briller. Derfor får du mere brille for dine penge
Tidligere
Næste

Book GRATIS synstest

Få en gratis synstest og hjælp dig selv til en bedre hverdag. Hos DinOptik, din lokale optiker i Aalborg, får du en gratis synstest, hvor vi undersøger dit syn med henblik på synsskarphed og spændinger. 

Det kan være svært, selv at afgøre, om man ser optimalt. En synsprøve kan afdække, om man har brug for en styrke. En brille kan afhjælpe, så man ser bedre og den kan også gøre, så man slapper mere af. Vi ser om du har spændinger, der stammer fra øjnene.

Vi sørger også for at tjekke din øjensundhed og om du evt. skal tjekkes hos en øjenlægen. På den måde kan du være helt tryk ved vi hjælper dig.

Kender du det?

Der kan være mange forskellige tegn, der er mere eller mindre tydelige på, om man har brug for en anden styrke. 

Der er naturligvis den oplagte med, om du kan se til det, du skal bruge øjnene til uanset lysforhold. Det kan også være en større afhængighed af lys i forbindelse med læsning, hovedpine, der både kan komme fra nakken og panden og også om man er blevet lysfølsom. Måske føler du bare lidt træthed… 

Dette er nogle af de tegn, der kan tyde på det kan være en god ide og besøge DinOptik og få lavet en GRATIS synstest af vores dygtige optiker.

Mærk efter om du har:

  • Skarpt syn til det, du skal bruge øjnene til
  • Afhængig af stærkt lys eller sollys
  • Lysfølsom, hvor stærkt lys generer
  • Hovedpine, der fortrinsvis kommer fra nakken eller panden eller øjnene

For at du altid ved, at dit syn og dine øjne er helt i orden, anbefaler vi synstest en gang om året. På den måde kan vi følge med i udviklingen af dine øjne og holde øje med, om du skal sendes videre til øjenlægen.

Bestil en synstest her fra hjemmesiden eller ring 20303066 for tidsbestilling.

Book GRATIS synstest her:

Loading...
Scroll til toppen