Flerstyrkebrille – Godt syn på flere afstande i samme brille

Derfor bør du vælge en flerstyrkebrille

Dine øjne er under konstant udvikling igennem hele livet. Det er derfor meget sandsynligt, at dine øjne omkring 40 års alderen (også helt normalt lang tid før) får behov for en anden styrke til at kunne se på kort afstand. Det er her en flerstyrkebrille kommer ind i billedet – også kaldet en progressiv brille.

En flerstyrkebrille bruges også som aflastning, hvis øjnene spænder for meget. Det kan fx være til studerende eller andre, der læser meget.

Flerstyrkebriller er kort fortalt for dig, der gerne vil se skarpt på alle afstande.

 

Previous slide
Next slide

Hvad er en flerstyrkebrille egentlig

En flerstyrkebrille, har et afstandsfelt øverst på glasset og bliver så gradvist stærkere jo længere man kigger ned i det. I midten af glasset findes mellem-afstanden, som bruges til eksempelvis computerskærm og instrumentbræt. Nederst er læsefeltet. På den måde får du i én og samme brille mulighed for at se godt, både det der er langt væk, tæt på, og midt i mellem.

Hos DinOptik er din styrke fordelt så den er slebet både på forsiden og på bagsiden af glasset. Det er den nyeste måde at slibe glas på og hedder “Digital Ray Path”. Glas slebet med “Digital Ray Path” teknologi, sikrer at du har et skarpere synsfelt, også i siderne af glasset, så du dermed får et bedre syn. Derudover sikrer det også, at det er lettere at vende sig til glasset.

Desuden er det hos DinOptik standard at du får det brede læsefelter. Hvis du gerne vil have det billigt skal du gå efter vores “Budget” glasserie. Disse glas koster mindre men er heller ikke lige så gode. Normalt anbefaler vi ikke at spare de penge, da vi mener et bredt læsefelt er en god investering, som du vil blive rigtig glad for. Du kan tjekke priserne her.

Kundeanmeldelse fra Google

Efter problemer med øjne der blev “trætte” tog jeg til en synsprøve. Da jeg ikke før har brugt briller, var det skønt at blive taget i hånden igennem en super grundig synsprøve, hvor der var massere af tid til uddybende og opklarende spørgsmål.

Jeg kan nu konstatere at jeg ikke længere får trætte øjne i de situationer der før pressede mig, så alt i alt en stor forskel i dagligdagen selvom jeg troede mit syn var super.

Kan kun give thumbs up for service, tid og det skønne personale. også fik man endda en lækker brille til en god pris 🙂

– Lasse

Se verden skarpt med flerstyrkebrille

Hos DinOptik, gør vi alt for at du få den bedste oplevelse, når du er hos os. Vi har kun autoriserede optikere, som kan finde den bedste løsning til dine øjne. Vores salgspersonale er meget engagerede, og servicen er i top. Vi hjælper dig gerne på vej, når du skal vælge nyt stel som passer til din personlige stil.

Vi giver dig altid det bedste glas til dine øjne, så du kommer til at se rigtigt skarpt! Hos DinOptik bruger vi “Digital Ray Path” som giver dig færre sløringer og bredere synsfelt. Glasset giver dig frihed til bevægelse og præcision til dine dagligdags aktiviteter.

Alt er inkluderet i den faste lave pris på brillerne. Du får tynde og lette glas, som har superantirefleks og hærdning. Hærdningen gør, at glassene er modstandsdygtige overfor ridsning. Glassene er desuden antistatiske, smuds- og vandafvisende. Læs mere om vores glaskvalitet her.

Kvalitetsglas med de bedste behandlinger i din flerstyrkebrille

  • Digital Ray Path: Glasset er slebet både på bagsiden og forsiden – Det giver et brede og skarpere synsfelt, du kan ser mere af verden skarpt.
  • Anti-refleks: Undgå refleksion som generere øjnene både bevidst og ubevidst. Vores glas er specielt optimeret i forhold til at undgå refleksioner og mindske genskin.
  • Anti-rids: Et mineralsk partikellag sikrer at glassene er mere modstandsdygtige overfor ridser med en hårdhed på hele 4,7*.
  • Bredt læsefelt: Det er dejligt at have et bredt læsefelt, så man ikke skal dreje hovedet hele tiden for at læse. Har du det bedst med smalt læsefelt, så har vi også det.
  • Easy-clean: Super god overfladebehandling af glassene, som sikrer de ikke så let bliver snavsede og at snavset let slipper glasset, når du pudser dem.
  • Super kontrast: Glasset er opbygget så du får en bedre fornemmelse af farver også under dystre/mørke lysforhold eks. om natten.
  • Bygningsfejl: De fleste har en bygningsfejl. Hos os koster det ikke ekstra.
  • UV-beskyttelse: Øjnene tager skade af UV lys, derfor har vores glas ekstra beskyttelse for UV-lys på både for- og bagside af glasset. Du har dog stadig behov for solbrille.
  • Letvægtsglas: Standard for os. På den måde minimerer du trykmærker og ubehag ved at bære briller.

* Et gammeldags brilleglas lavede man af rigtig glas, det gør man kun sjældent i dag, da de både er tunge og de kan splintres. Fordelen ved dem er dog, at de er ekstra hårdføre, med en hårdhed på 5,0. Vores glas har et mineralsk partikel lag så man opnår en hårdhed på 4,7, hvilket er unikt når man benytter moderne plast glas.

Scroll to Top