Enkeltstyrkebrille – Undgå træthed og hovedpine

Se verden skarpt

Kniber det med at se klart og tydeligt på tæt hold eller har du tværtimod svært ved at se klart på afstand? 

Så er en enkeltstyrkebrille en god løsning til dig. Enkeltstyrkebriller bruges til korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og hvis det efterhånden kniber med at se på nært hold. 

Mange har indtil 40 års alderen, kun behov for en enkeltstyrkebrille, derefter er der typisk behov for en flerstyrkebrille. Eller en studerende, der læser meget, her kan behovet for læsebrille også opstå.

Selvom du har en flerstyrkebrille, kan det være en god ide, at kombinere den med en enkeltstyrkebrille. Hvis du fx gerne vil ligge i sengen og læse eller hvis du har en hobby, hvor du sidder koncentreret og ser i en bestemt afstand – så er en enkeltstyrkebrille et godt supplement.

Vi giver dig en god oplevelse

Hos DinOptik er alle briller individuelt tilpasset og af højeste kvalitet. Vi har kun autoriserede optikere, som kan finde den bedste løsning til dine øjne. 

Vores salgspersonale er meget engagerede og servicen er i top, og vi hjælper dig gerne på vej, når du skal vælge nyt stel som passer til din personlige stil.

Du får meget for dine penge, fordi vi har sparet på alt der ikke har indflydelse på kvalitet og design af din brille. Læs mere om vores glaskvalitet her.

Kvalitetsglas med de bedste behandlinger

  • Easy-clean: Super god overflade-behandling af glassene, som sikrer de ikke så let bliver beskidte og at snavset let slipper glasset, når du pudser dem. Og regnen preller bedre af.
  • Super kontrast: Glasset er opbygget så du får en bedre fornemmelse af farver også under dystre/mørke lysforhold eks. om natten.
  • Bygningsfejl: De fleste har en bygningsfejl. Hos os koster det ikke ekstra.
  • UV-beskyttelse: Øjnene tager skade af UV lys, derfor har vores glas ekstra beskyttelse for UV-lys.
  • Letvægtsglas: Letvægtsglas er standard for os, på den måde minimere du trykmærker og ubehag ved at bære briller.

Du vælger kvalitet/pris

Hos DinOptik vælger du den pris og kvalitet der passer dig.

Vi har 3 forskellige kvaliteter:
Billig – Til den, der går efter prisen
God – Få en rigtig god brille for pengene
Perfekt – Til den, hvor kun det bedste er godt nok

DinOptik Monkeyglasses
Scroll to Top