Design selv brille

Previous slide
Next slide

Skab din unikke brille

Nu kan du selv designe din brille, vi hjælper dig selvfølgelig.

1. Vi laver 3D scanning af dit ansigt
2. Vælg form (Over 100 forskellige eks. rund, firkantet osv.)
3. Vælg farve/mønster på stel (Over 600 forskellige)
4. Vælg stænger (Over 40 forskellige)
5. Vælg gravering (eks. navn og nummer på inderside af en stang “DinOptik – 30707077”)

Priser

Intropris spar 50%

Nu kan det være at du tænker “Det lyder alt sammen meget dyrt”, og så tager du fejl. Vi er stadig DinOptik, og vi er ikke interesseret i at tilbyde vores kunder et produkt der ikke er værdi for pengene. Derfor er introduktions prisen kun 1.560kr, markedets absolut laveste. (Markedspris 2.999-3.999 kr)

Enkeltstyrkeglas + stel = 105,- /md.

Flerstyrkeglas + stel = 145,- /md.

(Pris i 24 mdr. Mulighed for at købe kontant)
Inklusiv komplet brille med stel og glas

Frihed til at vælge selv

Hvis du har haft briller før, har du sikkert på et tidpunkt oplevet at du har fundet et stel du godt kunne lide, men i sidste ende valgt det fra. Måske har du tænkt “Hvis bare det var lidt større”, “Hvis stængerne ikke var guld” eller “Gid det fandtes i blå”. Det er der råd for nu!

Vi kan nu tilbyde en helt unik oplevelse; at være stel designer for en dag.

Prøv det selv

Du kan selv lege med programmet og lade dig inspirere, eller du kan designe dit stel fuldkommen hjemmefra, og præsentere det for os. Når du trykker på printer ikonet har du mulighed for at gemme eller printe dit design. Der vil nederst være et link, så vi nemt kan finde det frem i butikken. Vær opmærksom på at hvis du ikke kan klikke på printer ikonet, er det fordi at du mangler at vælge noget. Alle valg skal være foretaget før dit design kan gemmes eller printes.

Vi gør det sammen

Bare rolig vi hjælper dig hele vejen, så du får nøjagtig den brille du drømmer om. Book GRATIS synstest nu og skrive “Design selv” i noter, så sætter vi tid af til både en grundig synstest og grundig gennemgang af brilledesign sammen med dig.

Loading...
Scroll to Top