Synstest – Hos DinOptik er det gratis – Vælg os for dit syns skyld

Lav husleje + Billig markedsføring = Mere brille for dine penge
Vi har sparet på alt, der ikke påvirker brillens kvalitet eller design, så du får mere for dine penge.
Book en GRATIS synstest hos DinOptik.

Vores synstest er gratis, fordi det er vigtigt løbende at få tjekket dit syn. Det er vigtigt at tjekke synet, for at sikre du har den korrekte brillestyrke og/eller kontaktlinse-styrke. Samtidig tjekker vi også din øjnesundhed. Vi anbefaler at du får lavet en gratis synstjek, hvert år. Som kunde hos DinOptik, følger vi udviklingen fra dine tidligere synstjek hos os.

Vores optiker, har mere end 40 års erfaring og sammen med det rigtige udstyr til synstest, sikre det at du er i trykke hænder og får en nøjagtig måling.

Vi tager os samtidig god til synstesten, da det også er nøglen til at sikre du får den bedste behandling og nøjagtigt resultat.

Hvis en synstest går for hurtigt er der risiko for at optikeren overser vigtige symptomer eller ikke får udmålt din styrke korrekt. Derfor sætter vi altid god tid at til din synstest og bruger gerne længere tid hvis det er nødvendigt. Skulle vi i undersøgelsen af dine øjne finde den mindste mistanke til forandringer, henviser vi dig øjeblikkeligt til øjenlægen. På den måde får du den bedste behandling og vi sikre dit syn.

Det er vigtigt du ikke undervurdere vigtigheden af, at følge din øjnesyndhed. Eksempelvis kan en grundig synstest og efterfølgende en brille i godt kvalitet sikre at man undgår træthed, tørreøjne, hovedpine og andre uheldige symptomer.

Udover en grundig synstest er det også væsentligt at du vælger glas i høj kvalitet. Hos DinOptik får du både både en synsprøve og en brille i meget høj kvalitet, til en meget lav pris fordi vi har sparet på en række omkostninger, som ikke har indflydelse på kvalitet og design af din brille.

Udfyld vores booking formular, og tag det første skridt mod et bedre syn og et sundere liv.

 

*Ved bestilling af synsprøve må DinOptik Aalborg (CVR nr 34714614) kontakte dig med tilbud og service som eks. opfølgning på synsprøve. Du kan på ethvert tidspunkt afmelde sig denne service.

Scroll til toppen