Solbrille-pant – Byt din gamle solbrille til en ny

Tidligere
Næste

Få pant for din Solbrille

Aflever en vilkårlig solbrille og få 600,- i pant, ved samtidig køb af Monkeyglasses solbrille
Normalpris 1200 kr.
Kampagne 600 kr.

DU SPARE 50%

Monkeyglasses er Dansk design i høj kvalitet

Du har nu muligheden for at få en ordentlig solbrille, i høj kvalitet til en uhørt lav pris! Monkeyglasses er dansk og laver både briller og solbriller, de har vundet flere priser for design og bæredygtighed. De fleste af deres briller er lavet i bomuld, som er behandlet så det giver et holdbart og utrolig let design i et moderne look.

Undgå at køre galt i trafikken

Monkeyglasses solbrilleglas er endda lavet med “Polaroid filter”, som sikrer du ikke bliver blændet af reflekterende lys eks. i trafikken når solen står lavt og giver et optimal syn selv i stærk lys. Desuden er der indbygget et godt UV-filter, som sikrer dine øjne ikke bliver skadet af de farlige UV-stråler fra solen.

Loading...

Hvordan gør du?

Book en GRATIS synstest og skriv “SparSOL” i noter hvis du evt. ønsker med styrke, eller skriv “SparSOL” i noter i vores Webshop.

Hvorfor er solbriller en god ide?

Solens UV-stråler er farlige for dine øjne og din hud omkring øjnene, da den er meget tynd. Vær opmærksom på at der er stor forskel på kvaliteten af UV-filtre i solbriller.
Med et “Polaroid-filter” i din solbrille undgår du at blive blændet eks. i trafikken.
Læs mere – Hvordan du beskytter dine øjne

Solbrilleglas med styrke

Skal du bruge solbrilleglas med styrke, får du samtidig en gratis synsprøve (værdi 750 kr.) og 500 kr. gavekort til ekstra tynde solbrilleglas med et godt polaroidfilter, så du undgår at blive blændet.

DU SPARE 50% på stellet og får 500 kr. rabat på tynde kvalitetssolbriller.

Scroll to Top