Previous slide
Next slide

Solbrille kampagne SPAR 50%

Monkeyglasses 600 kr.

Bluepoint 200 kr.

Monkeyglasses er Dansk design i høj kvalitet

Du har nu muligheden for at få en ordentlig solbrille, i høj kvalitet til en uhørt lav pris! Monkeyglasses er dansk og laver både briller og solbriller, de har vundet flere priser for design og bæredygtighed. De fleste af deres briller er lavet i bomuld, som er behandlet så det giver et holdbart og utrolig let design i et moderne look.
>Læs mere om Monkeyglasses<

Hvorfor er solbriller en god ide?

Solens UV-stråler er farlige for dine øjne og din hud omkring øjnene, da den er meget tynd. Vær opmærksom på at der er stor forskel på kvaliteten af UV-filtre i solbriller vælger du en solbrille uden eller med dårlig UV-filer risikere du at skade dine øjne. Både Bluepoint og Monkeyglasses leveres med godt UV-filter der beskytter dine øjne optimalt.

> Læs mere – Hvordan du beskytter øjnene <

 

Undgå at køre galt i trafikken

Et solbrilleglas med et godt “Polaroid filter”, så bliver du ikke bliver blændet af reflekterende lys eks. i trafikken og når solen står lavt. Giver et optimal syn selv i stærkt lys.

Solbrilleglas med styrke

Skal du bruge solbrilleglas med styrke, får du samtidig en gratis synsprøve (værdi 750 kr.) og 300 kr. gavekort på ekstra tynde solbrilleglas med super godt Polaroidfilter, så du undgår at blive blændet.

Begrænset antal

Vær opmærksom på at der er et begrænset antal af hver model, så nogle modellen vil blive udsolgt.

Scroll to Top