Synsfeltundersøgelsen

  • Opdag øjensygdomme i det tidlige stadie
  • Undgå unødigt synstab
  • Få en tidlig behandling hos øjenlægen, inden skaden er sket

En synsfeltsundersøgelse er en præcis og grundig måde til tidligt at opdage øjensygdomme, som grøn stær, før skaden er sket. Mange opdager, selv med briller, hvis de ikke kan læse teksten i avisen eller på fjernsynet, men de fleste øjensygdomme giver ingen symptomer, selv i et fremskredent stadie. Man kan altså ikke selv mærke noget, før øjnene allerede har taget skade.

Hos DinOptik undersøger vi hele synsfunktionen med en synsfeltsundersøgelse og har investeret i optikermarkedets bedste undersøgelsesmetode af synsfeltet.

Kun 150kr for DinOptik kunder Normalpris 700kr

Ring 20 30 30 66

for at bestille en synsfeltundersøgelse

Aalborg@dinoptik.dk

Eller skriv en mail

En synsfeltundersøgelse hos en optiker, er mere nøjagtig end et “sundhedstjek”, som du måske har hørt om i reklamer. Et typisk sundhedstjek er ofte via et billede af nethinden (fundus), men giver plads til unøjagtigheder. Derfor kan man også kalde det for en “ÆGTE sundhedsundersøgelse” når vi taler om synsfeltundersøgelse eller synsfeltscreening.

Det giver dig tryghed for, at du undgår yderligere unødigt synstab. Hvis der er tegn på sygdom i synsfunktionen, laver vi en henvisning til en øjenlæge med det samme – dermed undgår du unødvendig ventetid på behandling.

Scroll til toppen