Synsfeltundersøgelsen

  • Man kan ikke mærke øjensygdomme før det er for sent.
  • Synsfeltundersøgelse er den sikreste teknologi til at finde tidlige tegn på øjensygdomme.
  • Få hurtig henvisning til øjenlæge.
  • Undgå unødigt synstab.

En udvidet synsfeltsundersøgelse* er en præcis og grundig måde til tidligt at opdage øjensygdomme, som grøn stær, før skaden er sket. Mange opdager selv hvis de ikke kan læse teksten i avisen eller på fjernsynet, men de fleste øjensygdomme giver ingen symptomer, selv i et fremskredent stadie. Man kan altså ikke selv mærke noget, før øjnene allerede har taget skade.

Hos DinOptik undersøger vi hele synsfunktionen med en synsfeltsundersøgelse og har investeret i optikermarkedets bedste undersøgelsesmetode af synsfeltet.

Normal pris 700 kr. Tilbud 150 kr.

Loading...

*Kun få optikere tilbyder synsfeltundersøgelse, og der findes to slags; en almindelig, og en udvidet. En udvidet test er mere grundig og derved mere sikker.

En synsfeltundersøgelse er mere nøjagtig end et typisk “sundhedstjek”, som du måske har hørt om i reklamer. Et typisk sundhedstjek er ofte via et billede af nethinden (fundus), men der er desværre mange fejl ved denne undersøgelse. Derfor kan man også kalde det for en “ÆGTE sundhedsundersøgelse” når vi taler om synsfeltundersøgelse eller synsfeltscreening.

Undersøgelsen kan opdage grøn stær, som er en øjensygdom, der kan give blindhed. Det er desværre en almindelig øjensygdom, bla. fordi den er arvelig, og risikoen for at få sygdommen stiger med alderen. Læs mere her

Scroll to Top