Danskejet siden 1966

Historie

Prego er et dansk firma der startede i 1966. Oprindeligt hed det Frands Jensen, efter sin stifter af samme navn. Mærket tog sine første skridt i Odense, og siden da er visionen den samme. Frands Jensen var meget optaget af samarbejdet med fabrikkerne der producerede produkterne, og i dag bliver der stadig foretaget løbende omfattende auditering. Auditeringerne har blandt andet fokus på Labour Standards, Health and Safety og Environment and Business Ethics.

Prego i dag

I 2001 tog Jesper over for sin farfar og han følger stadig traditionen om godt håndværk, og godt arbejdsmiljø. Hertil er er bæredygtighed også kommet på dagsordningen.

Det er klassiske, smarte modeller, der komplimenterer ansigtet. Prego opererer med dybe, synlige farver, der ikke skriger for meget. Materialerne er acetat, metal og titanium. Titanium gør, at man ikke er så tilbøjelig til, at blive allergisk og det er et letvægtsmetal, der er lettere at have på næsen.

Førsteklasses design

Prego specialiserer sig i klassiske, smarte modeller, der komplimenterer ansigtet. Prego opererer med dybe, synlige farver, der ikke skriger for meget. Materialerne er acetat, metal og titanium. 

Prego har samarbejdet med bla. Karen Simonsen og Tom Kristensen for at lave kollektioner, og i 2017 vandt de International Design Award for bedste designer solbrille

Previous slide
Next slide
Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top