Feminint dansk design

Pilgrim er et dansk firma grundlagt i 1983 af Annemette Markvad og Thomas Adamsen, som begyndte at lave håndlavede smykker. Oprindeligt solgte de deres eksklusive smykker på musikfestivaler som et symbol på kærlighed til folket og musikken. I dag er det et stort internationalt brand, der laver seks kollektioner hver år og leverer håndlavede ure og smykker til mere end 50 lande. Deres værdier er ægthed, spontanitet og intimitet, hvilket de i højeste grad lever op til. De har hele tiden dygtigt balanceret mellem utraditionel, stilfuldt, moderne og feminint design, der altid følger med tiden. Deres vision er at skabe håndlavede tilbehør og smykker med øje for en kvindes skønhed og fremhæve hendes personlighed og originalitet.

Siden 2009 har de også leveret unikke brillekollektioner, med det velkendte utraditionelle design, som i deres øvrige produkter.

Der er tre forskellige designkategorier, som også er kendt fra deres smykker:
Delikat: Feminine bløde linjer der retter sig mod kvinder der foretrækker perler, vintage og krystaller.
Bohemia: Designet er utraditionelt, hvor man virkelig kan mærke sjæl og hjerte med sit udtryks fulde design med en særlig historie at fortælle.
Holdning: En mere udtryksfuld, rå designlinje. Produkterne er en del af kundens identitet… Sofistikeret ofte i sort, blandede metaller, mønstrede eller med læder detaljer.

Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide
Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top