Introducerer O-Six

Hvis du har haft briller før, har du sikkert på et tidpunkt oplevet at du har fundet et stel du godt kunne lide, men i sidste ende valgt det fra. Måske har du tænkt “Hvis bare det var lidt større”, “Hvis stængerne ikke var guld” eller “Gid det fandtes i blå”. Det er der råd for nu!

Som nyt kan vi nu tilbyde en helt unik oplevelse; at være stel designer for en dag. O-six er et Italiensk firma der fejrer vores forskelligheder! Det vil sige at du kan nu selv designe din brille så den kommer til at passe til både dit ansigt og din personlige stil og smag.

Hvordan foregår det?

  1. Først hjælper vi dig med at finde et stel der passer dig. De fås alle i tre forskellige størrelser, men hvis ingen af dem passer kan vi skræddersy den fuldstændig.
  2. Derefter vælger du farve, mønster og finish. Vi kan scanne dit ansigt, og vise dig hvordan brillen vil se ud på dig.
  3. Så vælger du stængerne, hvilket materiale og farve de skal være i.
  4. Som det sidste kan du vælge at få indgraveret dit navn, initialer, eller firmanavn i stellet. Det kan enten skrives udenpå eller indeni.
  5. Vi sender bestillingen til O-Six som straks påbegynder produktionen af dit stel. 

Hvad koster det?

Nu kan det være at du tænker “Det lyder alt sammen meget dyrt”, også tager du fejl. Vi er stadig DinOptik, og vi er ikke interesseret i at tilbyde vores kunder et produkt der ikke er værdi for pengene. Derfor er introduktions prisen kun 1.560kr, markedets absolut laveste. (Markedspris 2.999-3.999 kr)

Prøv det selv

Du kan selv lege med programmet og lade dig inspirere, eller du kan designe dit stel fuldkommen hjemmefra, og præsentere det for os. Når du trykker på printer ikonet har du mulighed for at gemme eller printe dit design. Der vil nederst være et link, så vi nemt kan finde det frem i butikken. Vær opmærksom på at hvis du ikke kan klikke på printer ikonet, er det fordi at du mangler at vælge noget. Alle valg skal være foretaget før dit design kan gemmes eller printes.

Hvis du ser alle mulighederne og synes at det føles uoverskueligt så fortvivl ikke, vi hjælper dig hele vejen.

Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top