Monkeyglasses

Vi er meget stolte af vores brillestel fra danske Monkeyglasses, som blandt andet har vundet “Silver A’ Design Award” i bæredygtig design. Brillestellene er lavet af bomuldacetat som giver et holdbart og let design. De laver smarte smykker ud af restprodukterne. Vi elsker det er et dansk produkt og de gør tilmed noget for at redde orangutangen.

Monkeyglasses er primært lavet af en særlig form for plast, der primært består af bomuldsblomster (ca. 90%) og træmasse. Alle deres stel er bionedbrydelige, hvilket gør dem bæredygtige. De støtter den danske forening RedOrangutangen.dk, som hjælper de faretruede orangutanger og forhindrer illegal skovhuggeri i Borneo.
Tjek deres stel ud i her

Skriv en kommentar

Monkeyglasses – Dansk smart design i høj kvalitet

Tidligere
Næste

Monkeyglasses

Monkeyglasses er dansk og har vundet mange designpriser og  blandt andet vundet “Silver A’ Design Award” i bæredygtigt design. Designet er unikt og typisk i et lidt rustikt look så de skiller sig lidt ud, uden at det bliver for meget. Monkeyglasses laver stel i flere forskellige materialer som eks. stål, læder og bomuld. De fleste af brillestellene er lavet af bomuld som er behandlet specielt, så man får et let og holdbart design, som samtidig er meget miljøvenligt. De laver også smarte smykker ud af restprodukterne, for at udnytte så meget af produktet som muligt. Vi elsker at det er et dansk produkt, og så gør de endda også noget for at redde orangutanger, da de bruger en del af overskuddet på dem.

Monkeyglasses solbriller

Monkeyglasses laver både almindelige briller og solbriller. Alle Deres solbriller er lavet med UV-filtre i høj kvalitet, så du beskytter dine øjne mod solens farlige stråler. I flere af deres modeller er der endda “Polaroid filter”, som sikrer at du ikke bliver blændet af reflekterende lys og giver et optimal syn selv i stærk lys. 

Historien om Monkeyglasses

Monkeyglasses er en ung virksomhed, startet i 2010 af det danske par Morten og Mai-Britt Seaton. Lige fra starten har omdrejningspunktet for dem været bæredygtighed. Mai-Britt udvikler de smarte designs og tager sig af markedsføringen, mens Morten, der altid præsenterer sig som ”brilleaben”, er direktør og tager sig af salget. I 2017 startede deres søn Andreas Seaton i Monkeyglasses for at give forhandlerne en tæt sparring og grundig uddannelse i produkterne. Derudover har de selvfølgelig en masse dygtige medarbejdere omkring sig.

Silver Award i bærdygtighed 

Vinder af A’ Design Award Silver for Sustainable Products, Projects and Green Design 2016. 

Scroll to Top