Midt-vest avis 30/7-16

Det går godt for DinOptik, Vesterbro 70 – lige ved Tyren. Faktisk så godt at der nu er blevet råd til en direktørvogn. DinOptik har tidligere været en del af en kæde, men man valgte tidligere på året at gå selvstændig.DinOptik Direktørvogn - Mini-Muh
– Vi har længe ønsket i højere grad at kunne lytte til kundernes ønsker. Når man er en del af en kæde, sidder der ofte folk på et kontor, langt væk fra kunderne, og vil bestemme. Vi ville tættere på kunderne og hæve kvaliteten. Hvis en leverandør ikke lever op til vore kvalitetskrav, kan vi skifte uden problemer, forklarer Dan Nielsen, indehaver af DinOptik.
Det skulle vise sig at være en god idé, for mange kunder har støttet op om den lille, selvstændige butik. Og faktisk går det så godt, at der allerede er råd til direktørvogn.
Direktørvognen, også kaldet ”Mini-Muh”, er en Piaggio Ape 50 med en imponerende topfart på hele 25 km/timen.
Dan Nielsen kører i det charmerende køretøj hver dag fra bopælen i Vejgaard til butikken på Vesterbro, og han er blevet glad for sin direktørvogn.
– Det er en fornøjelse at køre i det charmerende køretøj, der skaber opmærksomhed over alt. Det er 100 procent charme ”på dåse”, og jeg føler nærmest, at jeg er med i en tegnefilm, når jeg kommer susende gennem byen i ”Mini-Muh”, smiler Dan Nielsen.
Den dybere mening med anskaffelsen af det spøjse køretøj er, at den skal med rundt til diverse arrangementer, blandt andet messer og salgsfremstød i det fri.
– På den måde kan vi møde kunderne i øjenhøjde og vise vore stel frem. De spænder bredt, fra klassiske briller til vilde stel i smarte farver og mønstre. Vi er konkurrencedygtige både når det gælder kvalitet og pris – og så er vores personlige betjening naturligvis helt i top.

DinOptik Mini-Muh Ved Tyren 2016

Skriv en kommentar

Scroll to Top