Mere kvalitetsbrille for dine penge

Tidligere
Næste

DinOptik – Kvalitet og tryghed til lav pris

Vi sparer på alt undtagen kvalitet og design af din brille. Du betaler derfor ikke for vi har en stor flot butik midt på gågaden eller i et storcenter, det er nemlig ekstremt dyrt.

Vi bruger ikke en masse penge på fin og dyr markedsføring, i stedet satser vi på at give dig en god betjening og et godt produkt så vi bliver anbefalet til andre kunder.

I sidste ende er det kunderne der betaler for omkostningerne.

Hvis smart markedsføring og dyr beliggenhed ikke er vigtigt for dig, så få mere brille for dine penge hos DinOptik.

 

Vores brilleglas er vildt gode!

Læs mere her:
Hos DinOptik er du mere end bare et tal i køen. Vi arbejder ud fra den filosofi, at kvalitet og tryghed bedst skabes gennem individuel rådgivning og varm, personlig service. Vi er en lille, lokal virksomhed med lave forretningsomkostninger, som vi primært lader vores kunder komme til gode i form af tilsvarende lave og gennemskuelige priser. Vi sætter priserne lavt, men sætter høj pris på vores kunder.

Når du køber briller hos DinOptik er alt inkluderet i prisen, og du undgår derfor overraskelser og ekstrabetalinger. Mange af de større optikerkæder forlanger eksempelvis ekstrabetaling for gode glas, men DinOptik giver dig den kvalitet med i prisen. Det kan vi gøre, fordi vi primært søger at markedsføre os gennem varme og udbytterige kundeoplevelser og i stedet bruger de sparede markedsføringskroner til at sænke vores priser.

Vil du have en personlig oplevelse og benytte dig af markedets laveste priser i forbindelse med købet af dine nye briller eller kontaktlinser, er du velkommen til at finde os ved Tyren på Vesterbro.

Scroll to Top