Et familie fortagende

Lafont er elegant og ekstravagant som kun franskmænd kan udføre det. Deres stel tager udgangspunkt i det klassiske smukke, samtidig med at de skaber mode med nye farve kombinationer, udfordrende former og retro stil.

Lafont har halvfems års erfaring og ekspertise med design af brillestel, med vægt på elegance og stærke familieværdier. De har gennem årene skabt en perlerække af smarte og fine stel. Lafont har i høj grad været med til at skabe brille moden, blandt andet i samarbejde med Hermès og Chanel.

Historie

Lafont er en familievirksomhed startet i efteråret 1923 på Rue Vignon i Paris’ Madeleine distrikt. Det var Louis Lafont der startede en lille butik der solgte høreapparater og briller. I tre generationer har oldefars stil og ånd, sat standarden når det kommer til at designe briller. Men det var Philippe (Louis barnebarn) og hans kone, modeskaberen Laurence, der etablerede Lafont som den brille producent vi kender i dag. De medvirkede til at forvandle brillerne til ægte mode tilbehør. Parret producerede mange innovative produkter og de samarbejdede med store modehuse som Hermes og Chanel.

Lafont i dag

I dag drives Lafont stadig af samme familie, med deres to sønner i spidsen. Thomas, den ældste, er kreativ direktør og en del af Lafont designteam siden marts 1998. Matthieu startede i juni 2005, og er kommunikations og markedsførings direktør, hans favorit citat er: “Det er virkelig nyttigt, fordi det er smukt. “

Der findes 4 butikker i Paris, udelukkende med Lafont og de eksporterer til mere end 40 lande.

Matthieu og Thomas Lafont
Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top