Tidligere
Næste

Læsebriller, hvad er det godt for?

Hvis du har en glidende overgang, så hvad skal du bruge en læsebrille til? Tja en læsebrille er ikke bare til læsning. Masser af hobbyer og forskellige håndværk, kræver at man kan se små detaljer tæt på. F.eks. at tråde en nål. En læsebrille giver ikke kun en forstørrelse, altså en lup effekt, den giver også mere ro, og et større råderum, end en flerstyrkebrille. Desuden kan du jo bruge den liggende, hvis du er typen der læser inden sengetid.

Hvad kan vi tilbyde?

Brillerne bliver selvfølgelig tilpasset dine mål og styrker. Det er altså ikke et færdigt produkt, som du finder i boghandlen, hvor der ikke er taget højde for styrkeforskel på øjnene og bygningsfejl (hvilket omkring 80% af befolkningen har) Det er også langt bedre glas end dem du finder i en færdig brille, der giver bedre kontrast og derved et skarpere syn.
 
Sygeforsikring danmark giver tilskud til alle briller med styrke, det gælder også ekstra briller. Vi sender oplysningerne til danmark så snart brillen er bestilt, så du ikke står med besværet.

Studiebriller

I dag stilles der i højere og højere grad til vores syn på kortafstand. Vi sidder mere og mere foran skærmen, og det gør at mange unge og studerende har brug for læse eller computerbriller. Men man kan ikke altid selv mærke om det er tilfældet. Hovedpine, træthed, linjespring og koncentrationsbesvær er alle sammen symptomer på synsproblemer. Under synsprøven afdækker vi dit behov og sammen finder vi den bedste løsning for lige netop dig.

Tilbuddet gælder budgetglas til og med 15/9. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller gavekort

Scroll til toppen