Optiker med partnerpotentiale søges


Har du solid erfaring som optiker, er du resultatorienteret og har du lyst til at løbe stærkt sammen med os? Vi søger i øjeblikket en optiker, der har interesse og erfaring der gør, at du kan indtræde som partner i forretningen, her og nu, eller på sigt.

Som partner i DinOptik bliver du medejer, og en stor del af et lille team. Vi forventer at du har erfaring og succes som optiker. Netop derfor, ved du hvad der skal til for at skabe et struktureret succesrigt salgs og serviceforløb fra start til slut. Du trives med at begå dig overfor alle typer af mennesker. Du finder det naturligt, at få kunderne til at føle sig i sikre hænder hos dig.

Vi har forventninger, men til gengæld tilbyder vi den rette kandidat en attraktiv lønpakke baseret på en god provision, en firmabetalt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi har godt fat i markedet i Aalborg og omegn, og har brug for netop dig som vil løfte succesen endnu højere. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, så send os din ansøgning allerede i dag.

DinOptik er en lille 100% dansk virksomhed, som leverer høj kvalitet og smart design til rimelig pris. Hos os kan du få taget en gratis synsprøve og sundhedstest af dine øjne. Vores personale er klar til at tage imod dig og give dig personlig og god service.

Ansættelsessted:
DinOptik, Vesterbro 70, 9000 Aalborg
Samtaler vil blive afholdt løbende, så søg hurtigst muligt!
Send din ansøgning til Dan@DinOptik.dk
(Du er velkommen til at ringe inden du sender  din ansøgning og få en kort snak.) Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt

Har du spørgsmål:
Dan Nielsen
30707077
Dan@DinOptik.dk

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7
Scroll til toppen