Solbriller hele året, andet er jo fjollet.

Solbriller til sommeren når solen står højt! Solbriller resten af året når den står lavt! Solen er der året rundt, og det er UV-stråling også. Ja også når der ikke er solrigt. Der er masser af tidspunkter hvor man bør bruge solbriller, hvor de fleste ikke gør det. Derfor kommer vi med en besparelse på solbriller, nu så du har dem! Du vil opdage at de kan bruges til mange flere situationer end bare på badeferien eller i bilen.

Solbriller på om sommeren efteråret vinteren foråret

Solbriller er ikke skabt lige.

Du kan desværre ikke se på en solbrille om den rent faktisk beskytter dine øjne. Det er ikke nok at glassene er mørke, der skal være et UV-filter, og et ordentligt et af slagsen!

Dine solbriller kan gøre mere skade end gavn, hvis der er et dårligt filter i dem, derfor kan du nu aflevere dine gamle solbriller, (med eller uden styrke) og få 1000kr til køb af nye med styrke, uanset original værdi.

Vi anbefaler altid at få et polariseret NuPolar filter i helfarvede glas. NuPolar er nogle af de bedste på markedet, og for at beskytte forbrugerne mod kopivarer kommer hvert sæt glas med et ægthedsbevis, der har et unikt serienummer.

Fordele ved NuPolar

  • Virker ikke så mørke selvom de blokerer 85% af alt lys.
  • Fjerner refleksioner fra f.eks. vand og sne.
  • Maksimal beskyttelse.
  • Maksimal komfort.
 

Hvis du hellere vil have en farveskiftende brille eller en med gradueret farve kan du også få det..

Loading...

Tilbuddet gælder 14. – 31. marts 2022 ved køb af solbriller med styrke. Der kan byttes én solbrille pr. køb. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller gavekort.

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top