Læsebrille – se godt ud, også mens du læser

Læsebrille

Er dine øjne presset?

Før i tiden var det ofte omkring 40-årsalderen vi begyndte at have behov for læsebriller, men i dag hvor vi bruger mere tid ved mobiltelefoner og diverse skærme, så kommer behovet meget tidligere.

Hvid du ikke længere er i stand til at læse uden at holde læseobjektet i strakte arme, eller hvis du lige skal finde det rigtige lys, så er det på tide at overveje læsebriller – uanset din alder.  

Vidste du, at: Øjets linse bliver mindre smidig og fleksibel med alderen, hvilket medfører vanskeligheder med at stille skarpt på nær. 

 Supliment til flerstyrkebrille

Selv om du allerede har en flerstyrkebrille, kan det være en stor fordel også at have en læsebrille. 

En læsebrille er nemlig lettere og mere afslappende at bruge i længere tid ad gangen og er derfor et godt valg, hvis du laver håndarbejde eller håndværk, som broderi eller træsnit. Den kan også bruges udenpå kontaktlinser.

Fokus

DinOptiks læserbrille fokuserer lyset og stiller skarpt på 40 centimeters afstand, eller efter behov, og er derfor specielt fremstillet til nærlæsning eller andre aktiviteter, der placerer objekter tæt på øjnene. 

Hvis du i forvejen har en afstandsbrille, er tiden måske kommet til, at du skal bruge en flerstyrkebrille. Den er god, hvis du har behov for, at se skarpt på flere afstande, som fx:

  • TV, læsning eller håndarbejde
  • Skærm og en kunde/kollega
  • Andre mødedeltagere og skærm

Vi hjælper dig

Hos DinOptik dedikerer vi os selv til at give dig en varm og udbytterig kundeoplevelse, når du besøger os. 

Vores autoriserede optikere lytter til dig og dine behov og finder den bedste løsning til dine øjne. De yder et stort stykke arbejde for at give dig personlig hjælp, og hjælper dig naturligvis også gerne på vej med råd og ekspertise, når du skal vælge et stel. 

Vi tilpasser din læsebrille til dit individuelle syn og sikrer, at du forlader vores butik med lyst til at komme tilbage en anden gang.

Alt er inkluderet i den faste lave brillepris. Du får tynde og lette glas, hvis hærdning gør dem modstandsdygtige over for ridser. De er smudsafvisende, har forbedret kontrast og UV-filter på både forsiden og bagsiden, så bagfrakommende lys ikke generer øjnene. Læs mere om vores glaskvalitet

DinOptik skærper dit syn ved altid at bruge det bedste danske kvalitetsglas til dine øjne.

 

Scroll til toppen