Ambassadør – Vi sætter pris på din anbefaling

Tidligere
Næste

Vi sætter pris på, at du er Ambassadør

Spar penge ved at være Ambassadør for DinOptik. Som loyal kunde får du 200 kr. i rabat næste gang du henviser en ny kunde, der køber briller hos os. Og den kunde du henviser, får også 200 kr til sin nye brille.

I sidste ende er det kunderne, der betaler for omkostningerne i en butik. Derfor sparer vi f.eks. på smart markedsføring og dyr husleje, så vi kan sælge kvalitetbriller til en skarp pris…

Vi sparer mange penge på markedsføring og vil hellere give penge tilbage til vores gode kunder, som er Ambassadører og dermed søde til at anbefale os til dem de kender.

Giv 200 kr og få 200 kr.

Som loyal kunde, har du mulighed for at give et gavekort på 200 kr. til dem du kender, på den måde bliver du Ambassadør. Køber de briller hos os, får du 200 kr. til køb af din næste brille, som tak for din hjælp og anbefaling. Du skal bare udfylde ambassadørkortet med dit navn og email. Du kan få alle de gavekort du vil have, så hent flere i butikken når det er nødvendigt.

Når du modtager vores servicemail, får du løbende opdatering på hvor mange penge du har sparet op på din Ambassadørkonto. På den måde kan du let hele tiden se hvor mange penge du sparet op. Hvis ikke du modtager vores servicemail, er det sikkert fordi du enten har afmeldt mails eller den ligger i dit spamfilter, så tjek det.

Hver gang du anbefaler os til en ny kunde, der køber briller, modtager du et gavekort på mail. Det er vigtigt du gemmer mailen og medbringer den i butikken, når du vil indløse dem. Gavekortet er gyldigt i et år. Du optjener for hver ny kunde, du henviser til os, som så køber briller. Så skaffer du os eksempelvis 10 nye kunder, får de hver 200 kr. og du opsparer 2.000 kr. til din næste brille.

Giv os et praj om nye ideer, til at gøre det lettere for dig at blive Ambassadør.

Scroll til toppen