5 fakta om solbriller

1. UV filteret betyder alt. Det betyder mere at dine solbriller har et godt UV-filter, end hvor mørke de er.

2. Solbriller fra tøjbutikker kan skade dine øjne. Det kan godt være at de solbriller du har købt i en tøjbutik eller på en ferie ser godt ud, men det er langt fra sikkert at de beskytter dine øjne. De kan faktisk gøre mere skade end gavn. Når øjnene kommer i mørke udvides pupillen, og er der ikke er et ordentligt UV-filter, får man mere stråling på nethinden.

3. Solbriller kan beskytte imod øjensygdomme. Ultraviolet lys er skadeligt, det ved de fleste, men det kan faktisk fremme flere øjensygdomme. Gråstær, AMD og pigmentforandringer er nogle af dem.

4. UV-stråler kommer ikke kun fra oven. Det er ikke nok at bruge en hat, eller blive i skyggen. De fleste af solens stråler bliver reflekteret, og når øjnene alligevel. Vand, sne og sand reflekterer alle meget lys. Det betyder også at du bør bruge solbriller meget mere end bare om sommeren.

5.  Et godt polariseret glas kan gøre forskellen. Hvis du ikke bruger solbriller fordi du føler dig lukket inde, at de er for mørke, eller du ikke gider at skifte til briller hele tiden, er der råd. Du bør overveje polariserede glas. Vi forhandler NuPolar glas som er markedets førende.

Loading...

Find smarte briller og solbriller her:

GRATIS synstjek

GRATIS synstest Aalborg

Hos DinOptik er det GRATIS at få lavet en synstest. Har du udfordringer som træthed og hovedpine, nakkesmerter, irriterede øjne osv. kan det ofte afhjælpes med en brille. Man kan godt føle man ser godt, men i virkeligheden anstrenger man måske øjnene.

Undgå at betale for meget

Dan - DinOptik - Monkeyglasses Kay 45-7

Vi har sparet på en lang række omkostninger, som ikke påvirker kvalitet og design af din brille. Eksempelvis har vi valgt at være i et lille butikslokale ved Tyren på Vesterbro hvor huslejen er lav og spare på markedsføring. Derfor får du mere brille for dine penge…

Scroll to Top